Nissan

Nissan Townstar

Naujasis elektrinis „Nissan Townstar“

„Nissan“ pristatė visiškai naują elektrinį kompaktišką mikroautobusą „Townstar EV“, kuris keičia anksčiau buvusį „e-NV200“. Bus tiek krovininės, tiek ir keleivinės versijos.

Daugiau
Nissan e-NV200

Nissan e-NV200

„e-NV200“, kaip ir pirmasis „Leaf“, turėjo 24 kWh aukštos įtampos akumuliatorių, o 2018 metais pasirodė atnaujinta versija su 40 kWh akumuliatoriumi.

Daugiau
Nissan Ariya

Nissan Ariya

Visi turbūt laukė, kokį gi naują elektrinį modelį „Nissan“ pristatys vietoje „Leaf“. Ir šovė štai su tokiu įdomaus dizaino modeliu. Daugelis laukė ne tik naujo modelio, bet ir greito krovimo jungties pakeitimo iš „CHAdeMO“ į ...

Daugiau
Leaf e+

Nissan Leaf e+ 62kWh

„Nissan Leaf e +“ yra nauja antrosios modelio kartos versija. Ji gavo keletą atnaujinimų, kurie gerokai pakeitė elektromobilio charakteristikas, jeigu lygintume su ankstesne „Nissan Leaf“ 40 kWh modifikacija. Pagrindinė „Nissan Leaf e +“ naujovė- ...

Daugiau
Nissan Leaf 40kWh

Nissan Leaf 40 kWh

„Nissan Leaf ZE1“ yra antroji „Leaf“ karta, kuri pakeitė pirmąjį „Nissan Leaf“ (ZE0/AZE0), pristatytą Japonijoje 2010 m. Gruodžio mėn. Naujasis „Nissan Leaf“ buvo pristatytas 2017 m. Rugsėjo 6 d. kaip 2018 metų modelis.

Daugiau
Nissan Leaf 30kWh

Nissan Leaf 30kWh

Dar vienas „Leaf“ atnaujinimas atkeliavo 2016 metais. Daugelis tikėjosi, kad bus atnaujintas ne tik kėbulas, bet ir visos techninės savybės. Bet teko nusivilti. Pats didžiausias atnaujinimas slypėjo aukštos įtampos akumuliatoriuje- dabar jis buvo 30 kWh.

Daugiau